Remco Kensen en Mike van Dongen toegetreden tot Aristos-bestuur

Remco Kensen en Mike van Dongen toegetreden tot Aristos-bestuur

Kevin Kreuger

Een frisse wind waait door het complex van handbalvereniging Aristos Amsterdam. Per vandaag is Remco Kensen aangesteld als interim-voorzitter van de Amsterdamse eredivisionist. Daarnaast werd ook oud speler Mike van Dongen benoemd tot hoofd van de technische commissie. 

Kensen volgt daarmee Kevin Kreuger op die sinds januari als interim-voorzitter de honneurs waarnam. Onder leiding van Kensen zet de club haar zinnen op een gedegen voorbereiding richting het seizoen 2018 – 2019. “Er is werk aan de winkel”, Aldus de kersverse interim-voorzitter. “Om volgend seizoen weer op ons best voor de dag te komen in de eredivisie moeten er een hoop zaken geregeld worden. Zo zijn we vol bezig met het invullen van diverse functies, het werven van spelers en het op poten zetten van een prachtig sponsorplan.”

Technische Commissie
Oud eerste team-speler Mike van Dongen stelde zich beschikbaar voor de Technische Commissie. De voormalige topschutter wil hiermee zijn steentje blijven bijdragen aan het succes van de Amsterdamse club. “Mijn actieve carrière staat momenteel even in de ijskast, maar ik wilde graag op een andere manier van waarde blijven voor de club. Als hoofd van de Technische Commissie zal ik mij in deze periode vooral bezighouden het uitbreiden van ons technisch apparaat en de werving van nieuwe spelers.”

Wanneer Kensen officieel benoemd wordt tot voorzitter is nog niet duidelijk. Waarschijnlijk zal hiervoor op korte termijn een Algemene Ledenvergadering worden georganiseerd.

Foto: Luc van Leeuwen