Aristos stelt nieuwe hoofdtrainer aan

Aristos stelt nieuwe hoofdtrainer aan

Na meerdere gesprekken met potentiële kandidaten voor de functie trainer/coach voor onze herenselectie heeft Aristos het onmogelijke mogelijk gemaakt. Daar waar andere clubs juist hun trainers en coaches vanwege corona op straat hebben gezet, heeft Aristos juist een nieuwe trainer/coach aangesteld.

En zojuist tijdens de ALV heeft het bestuur de nieuwe trainer gepresenteerd. Vlad Tufis gaat het komend seizoen met onze herenselectie aan de slag, waarvan het vlaggenschip in de eerste divisie zal uitkomen.

Hoofd TC, Mike van Dongen, is blij met de nieuwe trainer: “Vlad is een ervaren trainer met de ambitie om stappen hogerop te maken. Ik ben ervan overtuigd dat hij bij de club past en het team weer terug op hun oude niveau gaat brengen.”

Wij wensen Vlad en onze herenselectie veel sportief succes toe en hopen dat zij binnenkort de competitie weer mogen hervatten.

Op een later moment stellen wij Vlad persoonlijk aan jullie voor.

Sportieve groet!