Worms en Mantoua geven visitekaartje af in Emmen

Worms en Mantoua geven visitekaartje af in Emmen

De selectie van DEF-Fire/Aristos kijkt tevreden terug op de oefenwedstrijden van afgelopen weekend tegen E&O. Zowel de heren 1 als heren 2 verloor, maar de coaches Roestenburg en Essing zagen hun ploegen zeker niet onaardig spelen.

De heren 2 was met 32-28 niet opgewassen tegen de jonge garde van E&O. Heren 1 verloor uiteindelijk met 22-17 van de titelkandidaat uit de eredivisie. Roestenburg en Essing zagen vooral keepersduo Alex Worms en Wouter Mantoua boven zichzelf uitstijgen. “Zowel Wouter als Alex hebben het uitstekend gedaan. Tegen E&O 1 kregen zij beide 10 minuten speeltijd en keepten sterk. Dat is knap als je nog niet vaak op dit niveau gekeept hebt” aldus Essing.

John Bessling
Aristos heeft na het wegvallen van John Bessling de beschikking over vier keepers. Quincy Kompier, Roan Meure, Alex Worms en Wouter Mantoua zullen onderling moeten uitmaken wie een plaats krijgt in de hoofdmacht.

Foto: Luc van Leeuwen