DEF-Fire/Aristos laat titelkandidaat zweten

DEF-Fire/Aristos laat titelkandidaat zweten

DEF-Fire/Aristos heeft in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2017-2018 direct zijn visitekaartje afgegeven. In Arnhem maakte de ploeg van Maarten Roestenburg het titelkandidaat DFS/Arnhem tot op het laatste moment lastig: 29 – 27. 

“We hebben vandaag een topprestatie geleverd, alleen is het jammer dat je daar niet perse punten voor krijgt” liet Roestenburg weten na afloop van de wedstrijd. “We hadden vandaag echt voor een stunt kunnen zorgen, maar slordigheden aan onze kant hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat we geen aanspraak konden maken op de winst. Neemt niet weg dat we hebben laten zien wat we kunnen en dat we zelfs niet onder hoeven te doen voor de titelkandidaat.”

Thuiswedstrijd
Zaterdag 16 september speelt DEF-Fire/Aristos zijn eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2017-2018. Om 20:30 uur neemt de ploeg van Maarten Roestenburg het in de Aristoshal op tegen debutant BFC uit Beek.

Foto: Luc van Leeuwen