DEF-Fire/Aristos heeft zich voor het eerst in de geschiedenis weten te handhaven in de eredivisie. Twee seizoenen geleden debuteerden de Amsterdammers op het hoogste niveau van Nederland, om vervolgens direct weer te degraderen. Dit jaar slaagde de formatie van Ken van Hasselt er wel in degradatie af te wenden.

Aristos verloor zelf van Hellas uit Den Haag (29 – 26), maar kon enkele minuten later alsnog feest vieren. Uit Waalwijk kwam het nieuws dat naast concurrent HARO met 25 – 20 onderuit was gegaan tegen Tachos. Dit leidde na de wedstrijd tot feestende Aristosspelers op het veld in de Hellashal.

Aristos naar Waalwijk
Direct na het goede nieuws reisde een groot deel van de Amsterdamse selectie naar Waalwijk om samen met Tachos de handhaving in de eredivisie te vieren. Beelden van het feestje vind je hier, hier, en hier!

Laatste wedstrijd
DEF-Fire/Aristos speelt dit sezioen nog twee wedstrijden. Tegen Targos/Bevo zullen de Amsterdammers strijden om de negende plek in de eredivisie. Tijdens deze wedstrijd zal ook afscheid genomen worden van de vertrekkende speler(s) en Ken van Hasselt.

Foto: Luc van Leeuwen