Deze heren spelen zaterdag hun allerlaatste wedstrijd

Deze heren spelen zaterdag hun allerlaatste wedstrijd

Kevin Kreuger

De wedstrijd tegen Olympia’89 is in vele opzichten een bijzondere. Niet alleen wordt er bepaald wie er volgend seizoen in de eredivisie speelt, maar ook nemen een aantal vertrouwde gezichten afscheid. Een overzicht! 

Reinder Woudstra
Leerde het spelletje in zijn woonplaats Stiens (Friesland) en kwam vervolgens via V&S, E&O, een avontuur in Noorwegen en DSS in 2012 bij Aristos terecht. Was sinds die tijd ook aanvoerder van het Amsterdamse vlaggenschip. Stopt met handballen om meer tijd vrij te maken voor zijn eigen horlogemerk DR.W. Aanstaande maandag 21 mei is de officiële productlancering in onze eigen Aristoskantine.

Jeroen de Ruyter
Kwam net als Reinder Woudstra in 2012 over van DSS uit Heemskerk. Met zijn schotkracht was hij van onschatbare waarde tijdens de promotie naar de eredivisie in 2014. Volgens velen de meest scorende schutter in de ploeg van Maarten Roestenburg.

Jordi Kuijpers
Vormde samen met Jeroen de Ruyter een gouden duo in de aanval. Het tweetal had aan één blik genoeg en vormden samen een van de meest productieve duo’s in de Nederlandse eredivisie. Daarnaast was Kuijpers een vaste kracht op de twee positie in de dekking. Hij beëindigde al een keer eerder zijn handbalcarrière (2015), maar keerde na één seizoen toch weer terug in de Amsterdamse hoofdmacht.

Kevin Kreuger 
Startte op zijn vijfde met handballen bij Aristos en speelde met uitzondering van de periode 2006 – 2010 altijd in het geel – blauw. Was tevens een aantal jaar voorzitter van onze roemruchtige cultclub. Neemt afscheid om zich te kunnen focussen op zijn maatschappelijke carrière. Kreuger zit momenteel namens Forum voor Democratie in de Amsterdamse gemeenteraad.

Mike van Dongen
Stapte in 2013 over van HV KRAS/Volendam naar Aristos om zich te kunnen focussen op zijn maatschappelijke carrière. Van Dongen is trainee bij Yacht en gaat mogelijk voor langere periode in het buitenland werken. Daarnaast kampt de 26 jarige linkeropbouwer al langere tijd met een slepende knieblessure. Deze zomer wordt van Dongen geopereerd aan zijn meniscus.

Jordi Loo
De geboren Limburger speelt inmiddels twee seizoenen bij Aristos. Het afgelopen seizoen kampte de snelle middenopbouwer met verschillende blessures. Na de zomer verkast Loo naar stadsgenoot U.S. waar hij tot 2016 speelde en hij aankomend seizoen hoofdtrainer wordt van het eerste herenteam (tweede divisie).

Barry Bol
Werd in 2008 landskampioen met Hellas, maar verdween daarna enige tijd van het handbalveld. In de zomer van 2015 liep hij per toeval Kevin Kreuger en Kevin Vermeulen tegen het lijf in het Westerpark. Hij besloot weer een balletje te gaan gooien en met succes. De afgelopen weken vormde Barry samen met Remco Kensen het trainersduo van onze herenselectie.

Afscheid
Direct na de wedstrijd DEF-Fire/Aristos – Olympia’89 wordt er afscheid genomen van bovenstaande heren in de Aristoskantine.

Foto: Luc van Leeuwen