Aristos houdt uitzicht op lijfsbehoud eredivisie

Aristos houdt uitzicht op lijfsbehoud eredivisie

Het vlaggenschip van Aristos heeft nog altijd een goede uitgangspositie om lijfsbehoud in de eredivisie veilig te stellen. Uit bij Olympia’89 verloor de ploeg van interim-coach Barry Koenders met 26 – 25. 

In de Mondriaanhal namen de Amsterdammers het op tegen een geslepen Olympia. De thuisploeg stond de gehele wedstrijd op voorsprong, maar kon het verschil niet groter maken dan drie doelpunten. Aristos bleef in het spoor en kon de schade uiteindelijk beperken tot één doelpunt.

“Er gingen vandaag een hoop dingen goed.” verklaarde assistent Remco Kensen na afloop van de wedstrijd. “We verzaakten gewoon onze kansen af te maken. We kunnen goed leven met de uitslag van vandaag en hebben er alle vertrouwen in dat we volgende week een goede uitgangspositie hebben.”

19 mei 20:00 uur
De laatste best-of-two tussen Aristos en Olympia start volgende week om 20:00 uur. Voor het duel zijn 250 kaart beschikbaar.

Foto: Luc van Leeuwen