Aristos steelt punt in Almere

Aristos steelt punt in Almere

In de strijd om lijfsbehoud in de eredivisie sleepte DEF-Fire/Aristos afgelopen weekend ternauwernood een puntje uit het vuur tegen eerstedivisionist Havas. In Almere-Buiten werd het 30 – 30.

De Amsterdammers keken vrijwel de gehele wedstrijd tegen een achterstand aan. Pas in de laatste minuut wist de ploeg van waarnemend coaches Mike van Dongen en Remco Kensen langszij te komen. Hoofdtrainer Maarten Roestenburg kon door gezondheidsredenen niet aanwezig zijn.

“Het was om te janken vandaag.” verklaarde Kensen direct na de wedstrijd. “Niemand haalde bij ons zijn niveau en dan krijg je het tegen een gemotiveerde ploeg als Havas gewoon moeilijk. Maar goed, als je zelfs met zulk slecht spel nog gelijk kan spelen is er denk ik niet zoveel aan de hand. Als iedereen bij ons een rapportcijfer 6 haalt mag zowel Havas als Nieuwegein geen hindernis voor ons zijn.”

Nieuwegein
Volgende week zaterdag neemt Aristos het op tegen Nieuwegein. De wedstrijd start om 20:00 uur in sporthal de Galecop.