Belangrijk: voorverkoop Aristos – Olympia gaat morgen van start

Belangrijk: voorverkoop Aristos – Olympia gaat morgen van start

Kevin Kreuger

Het belooft een gekkenhuis te worden aanstaande zaterdag. Een overwinning met minimaal twee doelpunten verschil zal dit weekend tegen Olympia’89 nodig zijn om ook volgend seizoen weer zeker te zijn van eredivisie-handbal in Amsterdam. 

Gelet op het feit dat er voor beide ploegen veel op het spel staat en onze sporthal geen mega capaciteit heeft hebben wij als bestuur besloten een voorverkoop te starten.

Reserveren: tickets@aristosamsterdam.nl

Reserveren
Je kunt je kaarten voor DEF-Fire/Aristos – Olympia’89 vanaf woensdag 16 mei reserveren door te mailen naar tickets@aristosamsterdam.nl (€3,50 per stuk + gratis koffie of thee). Je kunt je kaarten zaterdag aan de kassa afrekenen. Voor seizoenskaarthouders is het niet nodig om te reserveren.

Kaarten ophalen
Kaarten dienen zaterdag 19 mei minimaal 30 minuten van te voren (19:30 uur) te worden opgehaald. Na 19:30 uur gaan de kaarten in de vrije verkoop. De wedstrijd zelf start om 20:00 uur.

Feest
We hopen op deze manier alles in zo goed mogelijk banen te kunnen leiden. Ook wordt er na de wedstrijd in de kantine afscheid genomen van diverse spelers, gevolgd door (naar alle waarschijnlijkheid) een mooi handhavingsfeest!

Foto: Luc van Leeuwen