Thuisdebuut Kensen zorgt voor ‘run’ op kaarten Aristos – E&O

Thuisdebuut Kensen zorgt voor ‘run’ op kaarten Aristos – E&O

Nadat eerder vandaag bekend werd gemaakt dat Remco Kensen (39) bij de wedstrijdselectie zit voor de thuiswedstrijd tegen E&O loopt de mailbox van Aristos Amsterdam over. “Fans willen zeker zijn van een kaartje”, aldus penningmeester Kevin Vermeulen. 

Kensen, normaal gesproken teammanager bij het eerste team, maakte vorig seizoen al zijn rentree in de eredivisie tijdens het uitduel tegen Bevo HC. Morgenavond zal de 39-jarige topschutter voor het eerst op Amsterdamse bodem te bewonderen zijn in de Nederlandse eredivisie.

De wedstrijd tegen E&O start zaterdagavond eerder dan normaal. Om 19:30 uur klinkt in de Aristoshal het eerste fluitsignaal. Na de wedstrijd is er in de kantine een nieuwjaarsborrel.

Foto: Luc van Leeuwen