“Ik ben tevreden over de veerkracht die we getoond hebben”

“Ik ben tevreden over de veerkracht die we getoond hebben”

DEF-Fire/Aristos is er afgelopen weekend niet ingeslaagd te winnen van Hellas uit Den Haag. In de Aristoshal werd het 28 – 30. 

De Amsterdammers keken vrijwel de gehele wedstrijd tegen een achterstand aan van circa twee doelpunten. In de tweede helft liep Hellas verder uit, waarbij de marge zo rond de 4 tot 5 doelpunten bleef steken. In de slotfase kroop de formatie van Maarten Roestenburg opnieuw dichterbij.

Veerkracht
“Ik tevreden over de veerkracht die we getoond hebben.” vertelt Roestenburg direct na de wedstrijd. “We waren in bepaalde fases niet bij de les waardoor Hellas kon uitlopen, maar over de hele wedstrijd ben ik zeker niet ontevreden over ons spel. Door het wegvallen van Jordie en de afwezigheid van Floris moesten we het nodige omgooien in onze aanval. Dat hebben we goed opgepakt, maar het was helaas niet voldoende om te winnen van Hellas.

Foto: Luc van Leeuwen