DEF-Fire/Aristos spreid winkansen en boekt twee overwinningen in beker

DEF-Fire/Aristos spreid winkansen en boekt twee overwinningen in beker

Kevin Kreuger

Zowel het eerste als het tweede team van DEF-Fire/Aristos zijn er gisteravond in geslaagd de tweede ronde van de beker te bereiken. Aristos 1 was met 26 – 28 te sterk voor Vido. Het tweede team won in de Aristoshal van stadsgenoot US: 32 – 24. 

“We wilde zowel het eerste als het tweede team laten doorbekeren”, legt Kevin Kreuger na de wedstrijd uit. “We hebben de teams door elkaar gegooid zodat er zowel in de Aristoshal als in Purmerend een team stond dat kon winnen. Ik ben blij dat dat gelukt is.”

Van Limbeek
Voor DEF-Fire/Aristos 1 was het duel met Vido een speciale. Vido-spelers Jeroen Weber, Lex van der Post en Boj van Limbeek droegen allen in het verleden het Aristosshirt. Vooral het spel van Van Limbeek viel op. “Vido heeft het ons bijzonder lastig gemaakt”, is Kevin Kreuger na de wedstrijd eerlijk. “Vooral op de schoten van Boj hadden we geen antwoord. Gooien kan die jongen nog steeds.”

Tegen wie Aristos 1 en 2 het in de volgende ronde opnemen is nog niet bekend.

Foto: Luc van Leeuwen