DEF-Fire/Aristos schrijft historie tegen Venlo

DEF-Fire/Aristos schrijft historie tegen Venlo

De 31 – 19 overwinning van afgelopen weekend tegen HandbaL Venlo zal voorlopig de clubgeschiedenis ingaan als grootste overwinning ooit. Nog nooit eerder wisten de Amsterdammers in de eredivisie met een dergelijk verschil te winnen. 

“We waren vandaag op alle fronten beter”, liet Maarten Roenstenburg direct na afloop van de wedstrijd weten. “Tien minuten voor tijd heb ik ze nog gespaard ook de tegenstander door jongens van ons tweede speelminuten te gunnen. Voor ons heeft doelman Wouter Mantoua zijn debuut gemaakt. Hij is overgekomen van SV De Blinkert. We zijn erg blij dat hij zijn debuut heeft kunnen maken.” liet Roestenburg weten aan VrijetijdAmsterdam.nl. Dankzij de overwinning op Venlo staat Aristos op de vijfde plaats in de eredivisie.

Volgende wedstrijd
Aanstaande zaterdag reist Aristos af naar Emmen voor een confrontatie met E&O. De wedstrijd start om 20:00 uur in sporthal Angelso.

Foto: Luc van Leeuwen