‘Die gasten van de Baeker Bulls zijn echt fantastisch’

‘Die gasten van de Baeker Bulls zijn echt fantastisch’

Baeker bulls

Zestig minuten lang stonden ze onvoorwaardelijk achter hun ploeg, de trouwe fans van eredivisiedebutant BFC. Een groep van zeven verkleden gasten zette de Aristoshal helemaal op z’n kop. 

“Ze hebben het goed voor elkaar” vertelt doelman Quincy Kompier direct na afloop van de wedstrijd die in een gelijkspel eindigde. “Wij weten bij Aristos dat supporter zijn af en toe net zoveel energie vraagt als zelf een potje handballen, dus des te vetter dat die gasten de moeite nemen mee te reizen naar Amsterdam”.

Gewoon gekkigheid in de hal, dat wil toch iedereen?”

“De gasten van de Baeker Bulls zijn echt fantastisch.” vult Jordi Kuipers aan. “Al direct toen ze binnenkwamen kreeg ik een glimlach op m’n gezicht. Verkleed en met trommels en toeters kwamen ze de sporthal binnen. Gewoon gekkigheid in de hal, dat wil toch iedereen?”

Uitwedstrijd
De return tegen BFC staat 9 december op het programma. Als Aristos zijn we voornemens er ook dan weer een mooie avond van te maken.

Foto: Luc van Leeuwen