Vernieuwde technische staf laat selectie al drie weken zweten

Vernieuwde technische staf laat selectie al drie weken zweten

De herenselectie werkte gisteravond alweer de vijfde training van het nieuwe seizoen af. Onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Maarten Roestenburg en zijn vernieuwde technische staf wordt inmiddels al de nodige progressie geboekt. 

Technische Staf
Marcel Essing blijft net als vorig seizoen aan het roer staan van het tweede team. Remco Kensen is als lid toegevoegd aan de technische staf. Als rechterhand van Maarten Roestenburg zal hij assisteren bij de trainingen en op de bank tijdens wedstrijden.

Plexus
Ook is de samenwerking met Plexus verlengt. De fysiotherapeuten Plexus zullen ook aankomend seizoen twee keer per week op de training aanwezig zijn. Daarnaast zullen zij ook een actievere rol gaan vervullen om pro actief de fitheid van onze selectie op peil te brengen en te houden.

Afgelopen donderdag speelde DEF-Fire/Aristos zijn eerste oefenwedstrijd van het seizoen tegen stadsgenoot U.S.. Het eerste team wist haar wedstrijd te winnen van de kersverse eerste divisionist. Het tweede team moest in U.S. zijn meerdere erkennen.