DEF-Fire/Aristos ’trapt’ voorbereiding af tegen vrienden van U.S

DEF-Fire/Aristos ’trapt’ voorbereiding af tegen vrienden van U.S

Kevin Kreuger

DEF-Fire/Aristos startte vorige week donderdag aan de voorbereiding op het seizoen 2017-2018. Donderdag 6 juli zullen de heren van Maarten Roestenburg voor het eerst in actie komen tegen stadsgenoot U.S.

Voor de heren van U.S. zal het oefenduel tegen DEF-Fire/Aristos een speciale zijn. De Tweede Divisionist zal voor het eerst in actie komen zonder Roel de Waal Malefijt. De 28-jarige opbouwer werd dinsdag 20 juni dood in zijn huis aangetroffen. Onderzoek wees uit dat er een cyste in zijn hersenen zat, waardoor er vocht ophoopte en de druk dusdanig groot werd, dat hem dit fataal is geworden. Voorafgaand aan de wedstrijd zal dan ook een minuut stilte worden gehouden.

De wedstrijd tussen DEF-Fire/Aristos en U.S. start om 20:00 uur in de Aristoshal.

Foto: Luc van Leeuwen