Maarten Roestenburg is komende seizoen de nieuwe hoofdtrainer van DEF-Fire/Aristos. De geboren Amsterdammer was van 2010 tot 2014 ook al actief bij de Amsterdamse eredivisionist maar vertrok toen na een ruzie met het bestuur. Beide partijen hebben inmiddels de strijdbijl begraven en willen gezamenlijk een nieuwe start maken.

“We hebben met veel verschillende trainers gesproken, maar het vinden van een geschikte kandidaat was ontzettend moeilijk.” meldt het bestuur van de Amsterdamse club. “Maarten was vrij en inmiddels gingen we alweer geruime tijd normaal met elkaar om. Remco Kensen had hem enige tijd geleden gepolst en ook Maarten bleek open te staan voor een terugkeer. De keuze om hem te benaderen lag dan ook voor de hand.”

Over Roestenburg
Roestenburg was de afgelopen drie seizoenen hoofdtrainer bij het Haagse Hercules. Tijdens zijn tweede seizoen bij de Haagse eredivisionist wisten hij en zijn ploeg bijna de winnaarspoule te bereiken. Afgelopen december verliet Roestenburg Hercules in goed overleg.

Foto: Luc van Leeuwen