DEF-Fire/Aristos heeft maandag goede zaken gedaan in de nacompetitie. In Rotterdam won de ploeg van Ken van Hasselt met 27-28 van naaste concurrent HARO. 

In een gelijkopgaande strijd leken de Rotterdammers aanvankelijk aan het langste eind te gaan trekken. Twee minuten voor tijd leidde de formatie van Danny Baijens nog met 27 – 25. Deze achterstand werd door de Amsterdamsers op miraculeuze wijze omgebogen in een overwinning. In de slotseconde schoot Jeroen de Ruyter voor zijn ploeg de 27 – 28 binnen.

“Als we die winnen zijn we zeker”

De Ruyter: “We waren erg gebrand op een overwinning hier. Het is spannend in onze poule omdat het echt nog alle kanten op kan. Ik denk dat we ons door deze punten wel een goeie uitgangspositie hebben tegen Tachos. Als we die winnen zijn we zeker.”

Bekijk hieronder de slotfase van HARO – DEF-Fire/Aristos.

De slotfase van HARO – DEF-Fire/Aristos! ???

Slået op af Handbalvereniging Aristos Amsterdam i Tirsdag den 18. april 2017

Tachos
De wedstrijd tegen Tachos start aankomende zaterdag om 20:30 uur in de Aristoshal. Het duel staat onder leiding van André Hommen en Marco Remmerswaal.

Foto: Luc van Leeuwen