Nog één overwinning zijn onze heren verwijderd van handhaving in de eredivisie. Aanstaande zaterdag neemt DEF-Fire/Aristos het op tegen RED-RAG/Tachos. Een ploeg die net als onze heren nog moet strijden voor lijfsbehoud.

Gelet op het feit dat er voor beide ploegen veel op het spel staat en onze sporthal geen mega capaciteit heeft hebben wij als bestuur besloten om net als twee seizoenen geleden tegen Hellas een voorverkoop te starten.

Reserveren: kaartverkoop@aristosamsterdam.nl

Reserveren
Je kunt je kaarten voor DEF-Fire/Aristos – RED-RAG/Tachos reserveren door te mailen naar kaartverkoop@aristosamsterdam.nl (€3,50 per stuk + gratis koffie of thee). Voor seizoenskaarthouders is het niet nodig om te reserveren.

Kaarten ophalen
Kaarten dienen minimaal drie kwartier van te voren (19:45 uur) te worden opgehaald. Na 19:45 uur gaan de kaarten in de vrije verkoop.

Feest
We hopen op deze manier alles in zo goed mogelijk banen te kunnen leiden. Ook is er na de wedstrijd van onze heren 1 een themafeest in de kantine. Het thema van het feest zal zo snel mogelijk bekend gemaakt worden door de feestcommissie. Tot zaterdag allemaal.

Foto: Luc van Leeuwen