DEF-Fire/Aristos maakt zich op voor de wedstrijd van het jaar

DEF-Fire/Aristos maakt zich op voor de wedstrijd van het jaar

DEF-Fire/Aristos kan op Tweede Paasdag een grote stap zetten richting lijfsbehoud in de eredivisie. Een overwinning op HARO Rotterdam is dan wel noodzakelijk.

“We zijn ons goed bewust van het feit dat we maandag een hele grote stap kunnen zetten.” vertelt Rick Hellinga. “Na een heel jaar voor spek en bonen te hebben gespeeld hebben we echt veel zin in het spelen van dit soort wedstrijden. Het gaat nu om de knikkers.”

Tweede Paasdag
De eerste ontmoeting in Amsterdam eindigde in 26 – 21.  Mede dankzij die overwinning staat de formatie van Ken van Hasselt momenteel op de derde plaats in de nacompetitie. HARO staat vierde. De wedstrijd tussen HARO en DEF-Fire/Aristos start maandag 17 april om 14 uur in Rotterdam.

Foto: Luc van Leeuwen