DEF-Fire/Aristos doet zichzelf tekort tegen Venlo

Kevin Kreuger

DEF-Fire/Aristos heeft afgelopen weekend verzuimd een grote stap te zetten richting handhaving in de eredivisie. In de Aristoshal verloor de ploeg van Ken van Hasselt met 24 – 27 van Handbal Venlo.

Aristos was 30 minuten lang de betere ploeg, maar verzuimde na rust het karwei af te maken. Zowel aanvallend als verdedigend rammelde het bij de Amsterdammers. Venlo vocht zich terug in de wedstrijd en won uiteindelijk verdiend met 24 – 27. “Het zat er echt in”, vertelt Kevin Kreuger na afloop van de wedstrijd. “Hoewel we het grootste gedeelte van de wedstrijd de betere ploeg waren lieten we ze glippen in de slotfase. Doodzonde.”

HARO
Door het verlies blijft Aristos met 4 punten op de derde plaats staan in de nacompetitie. Op maandag 17 april speelt Aristos zijn volgende wedstrijd. HARO is dan de tegenstander.