Twee seizoenen geleden namen DEF-Fire/Aristos en Hellas het ook al tegen elkaar op in de degradatiepoule. Het afwenden van directe degradatie was toen de inzet. Nu, 2 jaar later, wordt er gespeeld om de eerste plaats in Poule B van de nacompetitie. 

DEF-Fire/Aristos verbaasde afgelopen weekend vriend en vijand door in Waalwijk Red-Rag/Tachos te verslaan. Een week eerder werd al gewonnen van HARO Rotterdam. Hieronder de stand in Poule B.

Flow
We zitten in een lekkere flow”, legt aanvoerder Reinder Woudstra uit. “Onze wedstrijd tegen Tachos was zeker niet onze beste wedstrijd maar we hebben hem wel weten te winnen. Dat is typerend voor onze vorm op dit moment, we winnen ook onze slechte wedstrijd.”

Publiek
Met betrekking tot de wedstrijd van aankomende zaterdag is Woudstra duidelijk. “Hellas is in principe de sterkste ploeg in onze poule, maar als we de huidige lijn door weten te zetten zijn we verre van kansloos. Zeker niet met ons publiek erachter zoals tegen HARO en Tachos. Dat heeft ons vleugels gegeven. Het wordt een mooi potje zaterdag.”

De wedstrijd tussen DEF-Fire/Aristos en Hellas start aankomende zaterdag om 21:00 uur in de Aristoshal.

Foto: Luc van Leeuwen