Op verzoek van het NHV zullen er tijdens de aankomende thuiswedstrijd DEF-Fire/Aristos – Hellas extra veiligheidsmaatregelen getroffen worden. Dit naar aanleiding van enkele ongeregeldheden na afloop van de wedstrijd DEF-Fire/Aristos – HARO Rotterdam. 

Op weg naar de kleedkamer zijn de betreffende scheidsrechters van die avond onheus bejegend door meerdere HARO-fans en hiervan is een melding gemaakt bij het NHV. Ondanks het feit dat niet onze eigen supporters zich schuldig hebben gemaakt aan dergelijke praktijken zijn wij als thuisploeg wel verantwoordelijk voor de veiligheid van de scheidsrechters en deze veiligheid moeten wij dan ook kunnen waarborgen. Zaterdag zullen er dan ook extra stewards ingezet worden.

Laat de scheidsrechters met rust
Wij als bestuur betreuren het zeer dat deze maatregel nodig is. Scheidsrechters laat je namelijk gewoon met rust. Altijd en overal. Dat geldt voor iedereen. Spelers, coaches, uit- en thuispubliek. De spoeling binnen het scheidsrechterskorps is al bijzonder dun en datzelfde geldt voor de spoeling van vrijwilligers die nu politieagentje moeten gaan spelen.

Eten en drinken
Verder willen wij ook iedereen nogmaals herinneren aan het feit dat het niet is toegestaan drank en etenswaren mee te nemen naar de zaal.

Laten we er zaterdag met z’n allen een mooie handbalavond van maken.

Met sportieve groet,

Bestuur Aristos