Ken van Hasselt heeft doelman Roan Meure bij het eerste team gehaald. Meure (21) is de vervanger van John Besseling die in het duel tegen HARO zijn achillespees afscheurde. 

Aan het begin van het seizoen speelde de talentvolle doelman ook al verschillende wedstrijden in de hoofdmacht en dat deed hij naar behoren. Samen met Quincy Kompier zal Meure tot het einde van dit seizoen het vaste keepersduo vormen.

Goede indruk
“Roan is dit seizoen begonnen bij Aristos en maakte al direct een goede indruk. Hij heeft dit seizoen al een paar keer meegedaan en deed dat altijd uitstekend voor de jonge keeper die hij is. Ook bij de heren 2 heeft hij altijd zijn niveau gehaald en hij is gedurende het seizoen ook constanter geworden. Dat is voor een keeper het belangrijkste.”, aldus hoofdtrainer Ken van Hasselt.

John Besseling
Doelman Besseling zal dit seizoen niet meer in actie komen. Zijn herstel zal minimaal 6 maanden in beslag nemen. De volgende wedstrijd van DEF-Fire/Aristos is aanstaande zaterdag om 21:00 uur tegen Hellas.

Foto: Luc van Leeuwen