Lelijk eendje bloeit op tijdens play offs

Lelijk eendje bloeit op tijdens play offs

DEF-Fire/Aristos zette afgelopen weekend een belangrijke stap richting handhaving in de eredivisie. De ploeg van Ken van Hasselt won voor de tweede keer dit seizoen van Red Rag/Tachos uit Waalwijk: 21 – 22.

Aan Amsterdamse zijde waren Rick Hellinga, Serge Ter Horst en Reinder Woudstra de meest opvallende spelers. Laatst genoemde maakte in de slotminuut een belangrijke verdedigende actie waardoor de wedstrijd op slot zat.

Krap
“Dit zijn hele belangrijke punten, maar we zijn er zeker nog niet. Een voorsprong van drie punten op de nummer laatst met nog vijf wedstrijden voor de boeg is simpelweg te krap.” Zei van Hasselt na afloop van de wedstrijd.

Door de overwinning op Tachos staat DEF-Fire/Aristos op de tweede plaats in de play offs. In de reguliere competitie eindigde de ploeg van Ken van Hasselt op de 10de plaats. Zaterdag 1 april speelt DEF-Fire/Aristos zijn volgende wedstrijd. Om 21:00 uur ontvangt zij Hellas.