Weer een succesvol toernooi voor de mini’s in de Aristoshal

Weer een succesvol toernooi voor de mini’s in de Aristoshal

HV Aristos was gisteren, zaterdag 25 maart, gastheer voor een vriendjestoernooi van de Minihandbalschool Amsterdam. Het was weer een gezellige drukte met zowel schoolteams als verenigingsteams.

In totaal hadden 15 teams ingeschreven die tussen één en vier uur op drie velden lekker konden handballen. De schoolteams trainen wekelijks op hun eigen school onder leiding van een gediplomeerde (handbal)trainer. Bij veel van de kinderen is al een duidelijk positieve ontwikkeling  zichtbaar. Handigheid met de bal, snelheid en een goed schot. Maar vooral is het prachtig om te zien hoeveel plezier ze aan zo’n toernooi beleven en hoe fanatiek ze op deze jonge leeftijd al zijn.

Bedankt
Ook de beide Aristosteams speelden leuke wedstrijden en wij hopen natuurlijk dat tussen al deze deelnemers ook toekomstige teamgenoten zullen zitten! Met veel dank aan Sigrid Schweitzer en Rolf Schulte voor weer een goede organisatie. Maar ook aan de MHS trainers en Aristosvrijwilligers die met coachen en fluiten dit toernooi weer tot een succes hebben gemaakt!