“Niet meteen achterop raken in de strijd om lijfsbehoud”

“Niet meteen achterop raken in de strijd om lijfsbehoud”

Morgenavond staan DEF-Fire/Aristos en HARO voor de derde keer dit seizoen tegenover elkaar. Twee keer verloor Aristos van de ‘underdog’ in de eredivisie. Zaterdagavond zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden. 

“We hebben twee keer niet onze beste wedstrijd gespeeld tegen HARO. HARO was feller in de duels en twee keer de terechte winnaar. Feit is wel dat het in die wedstrijden eigenlijk nergens om ging omdat er toch geen bonuspunten verdiend konden worden.” legt aanvoerder Reinder Woudstra uit. “Doordat HARO al een punt heeft gepakt zullen we vol aan de bak moeten om de punten in eigen huis te houden om niet meteen achterop te raken in de strijd om lijsbehoud.”

Het eerste duel in Amsterdam werd met een punt verschil verloren: 24 – 25. Het duel in Rotterdam werd met 24 – 21 verloren. De verschillen tussen beide teams zijn dus niet al te groot.

Zaterdagavond
De degradatiekraker tussen DEF-Fire/Aristos en HARO start zaterdagavond om 21:00 uur in de Aristoshal.

Foto: Luc van Leeuwen