Warning: Use of undefined constant ‘widget_text’ - assumed '‘widget_text’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/4/e/aristosamsterdam.nl/httpd.www/wp-content/themes/resportsive/functions.php on line 1329 Warning: Use of undefined constant ‘do_shortcode’ - assumed '‘do_shortcode’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/4/e/aristosamsterdam.nl/httpd.www/wp-content/themes/resportsive/functions.php on line 1329 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/4/e/aristosamsterdam.nl/httpd.www/wp-content/themes/resportsive/functions.php:1329) in /customers/9/4/e/aristosamsterdam.nl/httpd.www/wp-includes/feed-rss2.php on line 8 Handbal Aristos Amsterdam http://www.aristosamsterdam.nl De meest toonaangevende handbalclub van Amsterdam Thu, 07 Jun 2018 20:52:47 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.7.14 http://www.aristosamsterdam.nl/wp-content/uploads/2017/03/cropped-Logogoed-32x32.jpg Handbal Aristos Amsterdam http://www.aristosamsterdam.nl 32 32 Remco Kensen en Mike van Dongen toegetreden tot Aristos-bestuur http://www.aristosamsterdam.nl/2018/05/24/remco-kensen-en-mike-dongen-toegetreden-tot-aristos-bestuur/ http://www.aristosamsterdam.nl/2018/05/24/remco-kensen-en-mike-dongen-toegetreden-tot-aristos-bestuur/#respond Thu, 24 May 2018 21:25:40 +0000 http://www.aristosamsterdam.nl/?p=700 Een frisse wind waait door het complex van handbalvereniging Aristos Amsterdam. Per vandaag is Remco Kensen aangesteld als interim-voorzitter van de Amsterdamse eredivisionist. Daarnaast werd ook oud speler Mike van Dongen benoemd tot hoofd van de technische commissie.  Kensen volgt daarmee Kevin Kreuger op die sinds januari als interim-voorzitter de honneurs waarnam. Onder leiding van […]

The post Remco Kensen en Mike van Dongen toegetreden tot Aristos-bestuur appeared first on Handbal Aristos Amsterdam.

]]>
Een frisse wind waait door het complex van handbalvereniging Aristos Amsterdam. Per vandaag is Remco Kensen aangesteld als interim-voorzitter van de Amsterdamse eredivisionist. Daarnaast werd ook oud speler Mike van Dongen benoemd tot hoofd van de technische commissie. 

Kensen volgt daarmee Kevin Kreuger op die sinds januari als interim-voorzitter de honneurs waarnam. Onder leiding van Kensen zet de club haar zinnen op een gedegen voorbereiding richting het seizoen 2018 – 2019. “Er is werk aan de winkel”, Aldus de kersverse interim-voorzitter. “Om volgend seizoen weer op ons best voor de dag te komen in de eredivisie moeten er een hoop zaken geregeld worden. Zo zijn we vol bezig met het invullen van diverse functies, het werven van spelers en het op poten zetten van een prachtig sponsorplan.”

Technische Commissie
Oud eerste team-speler Mike van Dongen stelde zich beschikbaar voor de Technische Commissie. De voormalige topschutter wil hiermee zijn steentje blijven bijdragen aan het succes van de Amsterdamse club. “Mijn actieve carrière staat momenteel even in de ijskast, maar ik wilde graag op een andere manier van waarde blijven voor de club. Als hoofd van de Technische Commissie zal ik mij in deze periode vooral bezighouden het uitbreiden van ons technisch apparaat en de werving van nieuwe spelers.”

Wanneer Kensen officieel benoemd wordt tot voorzitter is nog niet duidelijk. Waarschijnlijk zal hiervoor op korte termijn een Algemene Ledenvergadering worden georganiseerd.

Foto: Luc van Leeuwen

The post Remco Kensen en Mike van Dongen toegetreden tot Aristos-bestuur appeared first on Handbal Aristos Amsterdam.

]]>
http://www.aristosamsterdam.nl/2018/05/24/remco-kensen-en-mike-dongen-toegetreden-tot-aristos-bestuur/feed/ 0
‘Slechtste ploeg van de eredivisie’ blijft in de eredivisie http://www.aristosamsterdam.nl/2018/05/21/slechtste-ploeg-eredivisie-blijft-eredivisie/ http://www.aristosamsterdam.nl/2018/05/21/slechtste-ploeg-eredivisie-blijft-eredivisie/#respond Mon, 21 May 2018 19:43:16 +0000 http://www.aristosamsterdam.nl/?p=691 Het was afgelopen zaterdagavond feest in Amsterdam – West. In de Aristoshal wist DEF-Fire/Aristos zich dankzij een klinkende 30 – 19 overwinning op Olympia’89 te verzekeren van een nieuw seizoen eredivisie-handbal.  Na het verloren uitduel was een overwinning met minimaal twee doelpunten verschil noodzakelijk om handhaving veilig te stellen.  In een bomvolle sporthal zag het publiek […]

The post ‘Slechtste ploeg van de eredivisie’ blijft in de eredivisie appeared first on Handbal Aristos Amsterdam.

]]>
Het was afgelopen zaterdagavond feest in Amsterdam – West. In de Aristoshal wist DEF-Fire/Aristos zich dankzij een klinkende 30 – 19 overwinning op Olympia’89 te verzekeren van een nieuw seizoen eredivisie-handbal. 

Na het verloren uitduel was een overwinning met minimaal twee doelpunten verschil noodzakelijk om handhaving veilig te stellen.  In een bomvolle sporthal zag het publiek dan ook een strijdlustig Aristos, dat vanaf de eerste minuut het initiatief nam. Bij rust was de marge al acht doelpunten in het voordeel van de Amsterdammers (17 – 9).

Tweede helft
Een kleine opleving van Olympia in het tweede bedrijf zorgde dat het gat iets werd verkleint (15 – 20), maar dit leidde niet tot paniek bij de thuisploeg. Gecontroleerd speelde de formatie van Maarten Roestenburg de wedstrijd uit. Een klinkende 30 – 19 overwinning was een feit.

“Overal stond het zwart van de mensen”


“Fantastisch dat er zoveel mensen naar de hal zijn gekomen vandaag”, vertelt een goed gehumeurde Kevin Kreuger direct na de wedstrijd. “De tribune, de Ultra-hoek en zelfs in de gang, overal stond het zwart van de mensen. Heerlijk om zoveel support te krijgen als het er echt om gaat.”

‘Slechtste ploeg’
Extra opvallend waren de outfits van Aristos Ultras, de harde kern van de Amsterdammers. Op achterkant van hun shirts stond de tekst: ‘Supportersvereniging van H.V. Aristos: de slechtste ploeg van de eredivisie’. “Veel mensen vinden dat Aristos niet in de eredivisie hoort.”, aldus een jongeman in Jokerpak direct na de wedstrijd. “Ze vinden Aristos een bierteam en dat we te weinig trainen. Des te lekkerder is het dat we nog een jaartje in de eredivisie blijven.”

Foto: Luc van Leeuwen

The post ‘Slechtste ploeg van de eredivisie’ blijft in de eredivisie appeared first on Handbal Aristos Amsterdam.

]]>
http://www.aristosamsterdam.nl/2018/05/21/slechtste-ploeg-eredivisie-blijft-eredivisie/feed/ 0
Deze heren spelen zaterdag hun allerlaatste wedstrijd http://www.aristosamsterdam.nl/2018/05/16/deze-heren-spelen-zaterdag-hun-allerlaatste-wedstrijd/ http://www.aristosamsterdam.nl/2018/05/16/deze-heren-spelen-zaterdag-hun-allerlaatste-wedstrijd/#respond Wed, 16 May 2018 21:14:39 +0000 http://www.aristosamsterdam.nl/?p=670 De wedstrijd tegen Olympia’89 is in vele opzichten een bijzondere. Niet alleen wordt er bepaald wie er volgend seizoen in de eredivisie speelt, maar ook nemen een aantal vertrouwde gezichten afscheid. Een overzicht!  Reinder Woudstra Leerde het spelletje in zijn woonplaats Stiens (Friesland) en kwam vervolgens via V&S, E&O, een avontuur in Noorwegen en DSS […]

The post Deze heren spelen zaterdag hun allerlaatste wedstrijd appeared first on Handbal Aristos Amsterdam.

]]>
De wedstrijd tegen Olympia’89 is in vele opzichten een bijzondere. Niet alleen wordt er bepaald wie er volgend seizoen in de eredivisie speelt, maar ook nemen een aantal vertrouwde gezichten afscheid. Een overzicht! 

Reinder Woudstra
Leerde het spelletje in zijn woonplaats Stiens (Friesland) en kwam vervolgens via V&S, E&O, een avontuur in Noorwegen en DSS in 2012 bij Aristos terecht. Was sinds die tijd ook aanvoerder van het Amsterdamse vlaggenschip. Stopt met handballen om meer tijd vrij te maken voor zijn eigen horlogemerk DR.W. Aanstaande maandag 21 mei is de officiële productlancering in onze eigen Aristoskantine.

Jeroen de Ruyter
Kwam net als Reinder Woudstra in 2012 over van DSS uit Heemskerk. Met zijn schotkracht was hij van onschatbare waarde tijdens de promotie naar de eredivisie in 2014. Volgens velen de meest scorende schutter in de ploeg van Maarten Roestenburg.

Jordi Kuijpers
Vormde samen met Jeroen de Ruyter een gouden duo in de aanval. Het tweetal had aan één blik genoeg en vormden samen een van de meest productieve duo’s in de Nederlandse eredivisie. Daarnaast was Kuijpers een vaste kracht op de twee positie in de dekking. Hij beëindigde al een keer eerder zijn handbalcarrière (2015), maar keerde na één seizoen toch weer terug in de Amsterdamse hoofdmacht.

Kevin Kreuger 
Startte op zijn vijfde met handballen bij Aristos en speelde met uitzondering van de periode 2006 – 2010 altijd in het geel – blauw. Was tevens een aantal jaar voorzitter van onze roemruchtige cultclub. Neemt afscheid om zich te kunnen focussen op zijn maatschappelijke carrière. Kreuger zit momenteel namens Forum voor Democratie in de Amsterdamse gemeenteraad.

Mike van Dongen
Stapte in 2013 over van HV KRAS/Volendam naar Aristos om zich te kunnen focussen op zijn maatschappelijke carrière. Van Dongen is trainee bij Yacht en gaat mogelijk voor langere periode in het buitenland werken. Daarnaast kampt de 26 jarige linkeropbouwer al langere tijd met een slepende knieblessure. Deze zomer wordt van Dongen geopereerd aan zijn meniscus.

Jordi Loo
De geboren Limburger speelt inmiddels twee seizoenen bij Aristos. Het afgelopen seizoen kampte de snelle middenopbouwer met verschillende blessures. Na de zomer verkast Loo naar stadsgenoot U.S. waar hij tot 2016 speelde en hij aankomend seizoen hoofdtrainer wordt van het eerste herenteam (tweede divisie).

Barry Bol
Werd in 2008 landskampioen met Hellas, maar verdween daarna enige tijd van het handbalveld. In de zomer van 2015 liep hij per toeval Kevin Kreuger en Kevin Vermeulen tegen het lijf in het Westerpark. Hij besloot weer een balletje te gaan gooien en met succes. De afgelopen weken vormde Barry samen met Remco Kensen het trainersduo van onze herenselectie.

Afscheid
Direct na de wedstrijd DEF-Fire/Aristos – Olympia’89 wordt er afscheid genomen van bovenstaande heren in de Aristoskantine.

Foto: Luc van Leeuwen

The post Deze heren spelen zaterdag hun allerlaatste wedstrijd appeared first on Handbal Aristos Amsterdam.

]]>
http://www.aristosamsterdam.nl/2018/05/16/deze-heren-spelen-zaterdag-hun-allerlaatste-wedstrijd/feed/ 0
Voorverkoop gestart; reserveer snel je kaarten! http://www.aristosamsterdam.nl/2018/05/15/voorverkoop-gestart-reserveer-snel-kaarten/ http://www.aristosamsterdam.nl/2018/05/15/voorverkoop-gestart-reserveer-snel-kaarten/#respond Tue, 15 May 2018 21:13:58 +0000 http://www.aristosamsterdam.nl/?p=682 Het belooft een gekkenhuis te worden aanstaande zaterdag. Een overwinning met minimaal twee doelpunten verschil zal dit weekend tegen Olympia’89 nodig zijn om ook volgend seizoen weer zeker te zijn van eredivisie-handbal in Amsterdam.  Gelet op het feit dat er voor beide ploegen veel op het spel staat en onze sporthal geen mega capaciteit heeft […]

The post Voorverkoop gestart; reserveer snel je kaarten! appeared first on Handbal Aristos Amsterdam.

]]>
Het belooft een gekkenhuis te worden aanstaande zaterdag. Een overwinning met minimaal twee doelpunten verschil zal dit weekend tegen Olympia’89 nodig zijn om ook volgend seizoen weer zeker te zijn van eredivisie-handbal in Amsterdam. 

Gelet op het feit dat er voor beide ploegen veel op het spel staat en onze sporthal geen mega capaciteit heeft hebben wij als bestuur besloten een voorverkoop te starten.

Reserveren: tickets@aristosamsterdam.nl

Reserveren
Je kunt je kaarten voor DEF-Fire/Aristos – Olympia’89 vanaf woensdag 16 mei reserveren door te mailen naar tickets@aristosamsterdam.nl (€3,50 per stuk + gratis koffie of thee). Je kunt je kaarten zaterdag aan de kassa afrekenen. Voor seizoenskaarthouders is het niet nodig om te reserveren.

Kaarten ophalen
Kaarten dienen zaterdag 19 mei minimaal 30 minuten van te voren (19:30 uur) te worden opgehaald. Na 19:30 uur gaan de kaarten in de vrije verkoop. De wedstrijd zelf start om 20:00 uur.

Feest
We hopen op deze manier alles in zo goed mogelijk banen te kunnen leiden. Ook wordt er na de wedstrijd in de kantine afscheid genomen van diverse spelers, gevolgd door (naar alle waarschijnlijkheid) een mooi handhavingsfeest!

Foto: Luc van Leeuwen

The post Voorverkoop gestart; reserveer snel je kaarten! appeared first on Handbal Aristos Amsterdam.

]]>
http://www.aristosamsterdam.nl/2018/05/15/voorverkoop-gestart-reserveer-snel-kaarten/feed/ 0
Belangrijk: voorverkoop Aristos – Olympia gaat morgen van start http://www.aristosamsterdam.nl/2018/05/15/belangrijk-voorverkoop-finale-aristos-olympia-gestart/ http://www.aristosamsterdam.nl/2018/05/15/belangrijk-voorverkoop-finale-aristos-olympia-gestart/#respond Tue, 15 May 2018 09:17:57 +0000 http://www.aristosamsterdam.nl/?p=679 Het belooft een gekkenhuis te worden aanstaande zaterdag. Een overwinning met minimaal twee doelpunten verschil zal dit weekend tegen Olympia’89 nodig zijn om ook volgend seizoen weer zeker te zijn van eredivisie-handbal in Amsterdam.  Gelet op het feit dat er voor beide ploegen veel op het spel staat en onze sporthal geen mega capaciteit heeft […]

The post Belangrijk: voorverkoop Aristos – Olympia gaat morgen van start appeared first on Handbal Aristos Amsterdam.

]]>
Het belooft een gekkenhuis te worden aanstaande zaterdag. Een overwinning met minimaal twee doelpunten verschil zal dit weekend tegen Olympia’89 nodig zijn om ook volgend seizoen weer zeker te zijn van eredivisie-handbal in Amsterdam. 

Gelet op het feit dat er voor beide ploegen veel op het spel staat en onze sporthal geen mega capaciteit heeft hebben wij als bestuur besloten een voorverkoop te starten.

Reserveren: tickets@aristosamsterdam.nl

Reserveren
Je kunt je kaarten voor DEF-Fire/Aristos – Olympia’89 vanaf woensdag 16 mei reserveren door te mailen naar tickets@aristosamsterdam.nl (€3,50 per stuk + gratis koffie of thee). Je kunt je kaarten zaterdag aan de kassa afrekenen. Voor seizoenskaarthouders is het niet nodig om te reserveren.

Kaarten ophalen
Kaarten dienen zaterdag 19 mei minimaal 30 minuten van te voren (19:30 uur) te worden opgehaald. Na 19:30 uur gaan de kaarten in de vrije verkoop. De wedstrijd zelf start om 20:00 uur.

Feest
We hopen op deze manier alles in zo goed mogelijk banen te kunnen leiden. Ook wordt er na de wedstrijd in de kantine afscheid genomen van diverse spelers, gevolgd door (naar alle waarschijnlijkheid) een mooi handhavingsfeest!

Foto: Luc van Leeuwen

The post Belangrijk: voorverkoop Aristos – Olympia gaat morgen van start appeared first on Handbal Aristos Amsterdam.

]]>
http://www.aristosamsterdam.nl/2018/05/15/belangrijk-voorverkoop-finale-aristos-olympia-gestart/feed/ 0
Aristos houdt uitzicht op lijfsbehoud in eredivisie http://www.aristosamsterdam.nl/2018/05/13/aristos-houdt-uitzicht-op-lijfsbehoud-eredivisie-2/ http://www.aristosamsterdam.nl/2018/05/13/aristos-houdt-uitzicht-op-lijfsbehoud-eredivisie-2/#respond Sun, 13 May 2018 11:51:56 +0000 http://www.aristosamsterdam.nl/?p=667 Het vlaggenschip van Aristos heeft nog altijd een goede uitgangspositie om lijfsbehoud in de eredivisie veilig te stellen. Uit bij Olympia’89 verloor de ploeg van interim-coach Barry Koenders met 25 – 24.  In de Mondriaanhal namen de Amsterdammers het op tegen een geslepen Olympia. De thuisploeg stond de gehele wedstrijd op voorsprong, maar kon het […]

The post Aristos houdt uitzicht op lijfsbehoud in eredivisie appeared first on Handbal Aristos Amsterdam.

]]>
Het vlaggenschip van Aristos heeft nog altijd een goede uitgangspositie om lijfsbehoud in de eredivisie veilig te stellen. Uit bij Olympia’89 verloor de ploeg van interim-coach Barry Koenders met 25 – 24. 

In de Mondriaanhal namen de Amsterdammers het op tegen een geslepen Olympia. De thuisploeg stond de gehele wedstrijd op voorsprong, maar kon het verschil niet groter maken dan drie doelpunten. Aristos bleef in het spoor en kon de schade uiteindelijk beperken tot één doelpunt.

“Er gingen vandaag een hoop dingen goed.” verklaarde assistent Remco Kensen na afloop van de wedstrijd. “We verzaakten gewoon onze kansen af te maken. We kunnen goed leven met de uitslag van vandaag en hebben er alle vertrouwen in dat we volgende week een goede uitgangspositie hebben.”

19 mei 20:00 uur
De laatste best-of-two tussen Aristos en Olympia start volgende week om 20:00 uur. Voor het duel zijn 250 kaart beschikbaar.

Foto: Luc van Leeuwen

The post Aristos houdt uitzicht op lijfsbehoud in eredivisie appeared first on Handbal Aristos Amsterdam.

]]>
http://www.aristosamsterdam.nl/2018/05/13/aristos-houdt-uitzicht-op-lijfsbehoud-eredivisie-2/feed/ 0
Aristos houdt uitzicht op lijfsbehoud eredivisie http://www.aristosamsterdam.nl/2018/05/13/aristos-houdt-uitzicht-op-lijfsbehoud-eredivisie/ http://www.aristosamsterdam.nl/2018/05/13/aristos-houdt-uitzicht-op-lijfsbehoud-eredivisie/#respond Sun, 13 May 2018 11:37:34 +0000 http://www.aristosamsterdam.nl/?p=663 Het vlaggenschip van Aristos heeft nog altijd een goede uitgangspositie om lijfsbehoud in de eredivisie veilig te stellen. Uit bij Olympia’89 verloor de ploeg van interim-coach Barry Koenders met 26 – 25.  In de Mondriaanhal namen de Amsterdammers het op tegen een geslepen Olympia. De thuisploeg stond de gehele wedstrijd op voorsprong, maar kon het […]

The post Aristos houdt uitzicht op lijfsbehoud eredivisie appeared first on Handbal Aristos Amsterdam.

]]>
Het vlaggenschip van Aristos heeft nog altijd een goede uitgangspositie om lijfsbehoud in de eredivisie veilig te stellen. Uit bij Olympia’89 verloor de ploeg van interim-coach Barry Koenders met 26 – 25. 

In de Mondriaanhal namen de Amsterdammers het op tegen een geslepen Olympia. De thuisploeg stond de gehele wedstrijd op voorsprong, maar kon het verschil niet groter maken dan drie doelpunten. Aristos bleef in het spoor en kon de schade uiteindelijk beperken tot één doelpunt.

“Er gingen vandaag een hoop dingen goed.” verklaarde assistent Remco Kensen na afloop van de wedstrijd. “We verzaakten gewoon onze kansen af te maken. We kunnen goed leven met de uitslag van vandaag en hebben er alle vertrouwen in dat we volgende week een goede uitgangspositie hebben.”

19 mei 20:00 uur
De laatste best-of-two tussen Aristos en Olympia start volgende week om 20:00 uur. Voor het duel zijn 250 kaart beschikbaar.

Foto: Luc van Leeuwen

The post Aristos houdt uitzicht op lijfsbehoud eredivisie appeared first on Handbal Aristos Amsterdam.

]]>
http://www.aristosamsterdam.nl/2018/05/13/aristos-houdt-uitzicht-op-lijfsbehoud-eredivisie/feed/ 0
Aristos steelt punt in Almere http://www.aristosamsterdam.nl/2018/04/15/aristos-steelt-punt-almere/ http://www.aristosamsterdam.nl/2018/04/15/aristos-steelt-punt-almere/#respond Sun, 15 Apr 2018 13:35:34 +0000 http://www.aristosamsterdam.nl/?p=660 In de strijd om lijfsbehoud in de eredivisie sleepte DEF-Fire/Aristos afgelopen weekend ternauwernood een puntje uit het vuur tegen eerstedivisionist Havas. In Almere-Buiten werd het 30 – 30. De Amsterdammers keken vrijwel de gehele wedstrijd tegen een achterstand aan. Pas in de laatste minuut wist de ploeg van waarnemend coaches Mike van Dongen en Remco Kensen langszij […]

The post Aristos steelt punt in Almere appeared first on Handbal Aristos Amsterdam.

]]>
In de strijd om lijfsbehoud in de eredivisie sleepte DEF-Fire/Aristos afgelopen weekend ternauwernood een puntje uit het vuur tegen eerstedivisionist Havas. In Almere-Buiten werd het 30 – 30.

De Amsterdammers keken vrijwel de gehele wedstrijd tegen een achterstand aan. Pas in de laatste minuut wist de ploeg van waarnemend coaches Mike van Dongen en Remco Kensen langszij te komen. Hoofdtrainer Maarten Roestenburg kon door gezondheidsredenen niet aanwezig zijn.

“Het was om te janken vandaag.” verklaarde Kensen direct na de wedstrijd. “Niemand haalde bij ons zijn niveau en dan krijg je het tegen een gemotiveerde ploeg als Havas gewoon moeilijk. Maar goed, als je zelfs met zulk slecht spel nog gelijk kan spelen is er denk ik niet zoveel aan de hand. Als iedereen bij ons een rapportcijfer 6 haalt mag zowel Havas als Nieuwegein geen hindernis voor ons zijn.”

Nieuwegein
Volgende week zaterdag neemt Aristos het op tegen Nieuwegein. De wedstrijd start om 20:00 uur in sporthal de Galecop.

 

The post Aristos steelt punt in Almere appeared first on Handbal Aristos Amsterdam.

]]>
http://www.aristosamsterdam.nl/2018/04/15/aristos-steelt-punt-almere/feed/ 0
DEF-Fire/Aristos 2 laat Blinkert kansloos http://www.aristosamsterdam.nl/2018/01/22/def-firearistos-2-laat-blinkert-kansloos/ http://www.aristosamsterdam.nl/2018/01/22/def-firearistos-2-laat-blinkert-kansloos/#respond Mon, 22 Jan 2018 14:53:00 +0000 http://www.aristosamsterdam.nl/?p=657 De reserves van DEF-Fire/Aristos hebben afgelopen weekend goede zaken gedaan in de strijd om handhaving in de hoofdklasse. De ploeg van waarnemend coaches Remco Kensen en Jan Kornman won in eigen huis met 26 – 20 van de Blinkert uit Haarlem.  Het duel was in vele opzichten een speciale ontmoeting. Zo speelt hoofdtrainer Maarten Roestenburg […]

The post DEF-Fire/Aristos 2 laat Blinkert kansloos appeared first on Handbal Aristos Amsterdam.

]]>
De reserves van DEF-Fire/Aristos hebben afgelopen weekend goede zaken gedaan in de strijd om handhaving in de hoofdklasse. De ploeg van waarnemend coaches Remco Kensen en Jan Kornman won in eigen huis met 26 – 20 van de Blinkert uit Haarlem. 

Het duel was in vele opzichten een speciale ontmoeting. Zo speelt hoofdtrainer Maarten Roestenburg in het shirt van de wit-groenen evenals oud-Aristosleden Jochem de Boer en Serge Ter Horst. Keeper Wouter Mantoua vertrok afgelopen zomer bij De Blinkert en komt nu uit voor de Amsterdammers. Zijn glimlach na afloop van de wedstrijd was groot: “Lekkere puntjes dit. Zeker in het laatste kwartier hebben we wat mazzel gehad, maar over de hele wedstrijd waren we de betere ploeg.”

Volgende week speelt DEF-Fire/Aristos 2 uit tegen Vido uit Purmerend. Het thuisduel werd door Aristos gewonnen.

Foto: Luc van Leeuwen

The post DEF-Fire/Aristos 2 laat Blinkert kansloos appeared first on Handbal Aristos Amsterdam.

]]>
http://www.aristosamsterdam.nl/2018/01/22/def-firearistos-2-laat-blinkert-kansloos/feed/ 0
Honderden fans overnachten voor Aristoshal vanwege thuisdebuut Kensen http://www.aristosamsterdam.nl/2018/01/13/honderden-fans-overnachten-aristoshal-vanwege-thuisdebuut-kensen/ http://www.aristosamsterdam.nl/2018/01/13/honderden-fans-overnachten-aristoshal-vanwege-thuisdebuut-kensen/#respond Fri, 12 Jan 2018 23:37:14 +0000 http://www.aristosamsterdam.nl/?p=655 Nadat vrijdagochtend bekend werd gemaakt dat Remco Kensen is opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel tegen E&O ontstond er een run op kaarten voor het eredivisieduel. Ook sliep vannacht een groot aantal fans voor de sporthal om zeker te zijn van een zitplaats.  “We hebben koffie, thee en chocomelk uitgedeeld omdat het toch best […]

The post Honderden fans overnachten voor Aristoshal vanwege thuisdebuut Kensen appeared first on Handbal Aristos Amsterdam.

]]>
Nadat vrijdagochtend bekend werd gemaakt dat Remco Kensen is opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel tegen E&O ontstond er een run op kaarten voor het eredivisieduel. Ook sliep vannacht een groot aantal fans voor de sporthal om zeker te zijn van een zitplaats. 

“We hebben koffie, thee en chocomelk uitgedeeld omdat het toch best koud was vannacht” vertelt zaalbeheerder Jos Goossens. “Vanaf een uurtje of 9 hebben we de kantine maar opgegooid, zodat mensen wat warmer konden zitten. Ondertussen houden ze wel allemaal goed in de gaten of we niet stiekem de deur naar de sporthal openmaken”.

Het eredivisieduel tegen E&O start vanavond om 19:30 uur. Na afloop van de wedstrijd is er in de Aristoskantine een nieuwjaarsborrel.

The post Honderden fans overnachten voor Aristoshal vanwege thuisdebuut Kensen appeared first on Handbal Aristos Amsterdam.

]]>
http://www.aristosamsterdam.nl/2018/01/13/honderden-fans-overnachten-aristoshal-vanwege-thuisdebuut-kensen/feed/ 0