Warning: Use of undefined constant ‘widget_text’ - assumed '‘widget_text’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/4/e/aristosamsterdam.nl/httpd.www/wp-content/themes/resportsive/functions.php on line 1329 Warning: Use of undefined constant ‘do_shortcode’ - assumed '‘do_shortcode’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/4/e/aristosamsterdam.nl/httpd.www/wp-content/themes/resportsive/functions.php on line 1329 MVO & sponsoring - Handbal Aristos Amsterdam - Handbal Aristos Amsterdam

MVO & sponsoring

Als vereniging hebben wij bijzonder veel te bieden. Niet alleen aan onze leden, maar ook aan het bedrijfsleven en de lokale overheid waarmee wij intensief samenwerken.

Als vereniging behoren wij bij de 10% meest gezonde sportverenigingen van Amsterdam. Een positie die wij mede te danken hebben aan onze functie in de regio. Als vereniging en als eigenaar van de Aristoshal. In de afgelopen jaren hebben onder andere samengewerkt met DEF-Fire Protection, Asics, Decathlon, TCA en ABN Amro.