Warning: Use of undefined constant ‘widget_text’ - assumed '‘widget_text’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/4/e/aristosamsterdam.nl/httpd.www/wp-content/themes/resportsive/functions.php on line 1329 Warning: Use of undefined constant ‘do_shortcode’ - assumed '‘do_shortcode’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/4/e/aristosamsterdam.nl/httpd.www/wp-content/themes/resportsive/functions.php on line 1329 DEF-Fire/Aristos 2 laat Blinkert kansloos tijdens burenruzie - Handbal Aristos Amsterdam

DEF-Fire/Aristos 2 laat Blinkert kansloos

By
Updated: januari 22, 2018

De reserves van DEF-Fire/Aristos hebben afgelopen weekend goede zaken gedaan in de strijd om handhaving in de hoofdklasse. De ploeg van waarnemend coaches Remco Kensen en Jan Kornman won in eigen huis met 26 – 20 van de Blinkert uit Haarlem. 

Het duel was in vele opzichten een speciale ontmoeting. Zo speelt hoofdtrainer Maarten Roestenburg in het shirt van de wit-groenen evenals oud-Aristosleden Jochem de Boer en Serge Ter Horst. Keeper Wouter Mantoua vertrok afgelopen zomer bij De Blinkert en komt nu uit voor de Amsterdammers. Zijn glimlach na afloop van de wedstrijd was groot: “Lekkere puntjes dit. Zeker in het laatste kwartier hebben we wat mazzel gehad, maar over de hele wedstrijd waren we de betere ploeg.”

Volgende week speelt DEF-Fire/Aristos 2 uit tegen Vido uit Purmerend. Het thuisduel werd door Aristos gewonnen.

Foto: Luc van Leeuwen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *