Warning: Use of undefined constant ‘widget_text’ - assumed '‘widget_text’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/4/e/aristosamsterdam.nl/httpd.www/wp-content/themes/resportsive/functions.php on line 1329 Warning: Use of undefined constant ‘do_shortcode’ - assumed '‘do_shortcode’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/4/e/aristosamsterdam.nl/httpd.www/wp-content/themes/resportsive/functions.php on line 1329 Honderden fans overnachten voor Aristoshal vanwege thuisdebuut Kensen - Handbal Aristos Amsterdam

Honderden fans overnachten voor Aristoshal vanwege thuisdebuut Kensen

By
Updated: januari 13, 2018

Nadat vrijdagochtend bekend werd gemaakt dat Remco Kensen is opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel tegen E&O ontstond er een run op kaarten voor het eredivisieduel. Ook sliep vannacht een groot aantal fans voor de sporthal om zeker te zijn van een zitplaats. 

“We hebben koffie, thee en chocomelk uitgedeeld omdat het toch best koud was vannacht” vertelt zaalbeheerder Jos Goossens. “Vanaf een uurtje of 9 hebben we de kantine maar opgegooid, zodat mensen wat warmer konden zitten. Ondertussen houden ze wel allemaal goed in de gaten of we niet stiekem de deur naar de sporthal openmaken”.

Het eredivisieduel tegen E&O start vanavond om 19:30 uur. Na afloop van de wedstrijd is er in de Aristoskantine een nieuwjaarsborrel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *