Warning: Use of undefined constant ‘widget_text’ - assumed '‘widget_text’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/4/e/aristosamsterdam.nl/httpd.www/wp-content/themes/resportsive/functions.php on line 1329 Warning: Use of undefined constant ‘do_shortcode’ - assumed '‘do_shortcode’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/4/e/aristosamsterdam.nl/httpd.www/wp-content/themes/resportsive/functions.php on line 1329 Thuisdebuut Kensen zorgt voor 'run' op kaarten Aristos - E&O - Handbal Aristos Amsterdam

Thuisdebuut Kensen zorgt voor ‘run’ op kaarten Aristos – E&O

By
Updated: januari 12, 2018

Nadat eerder vandaag bekend werd gemaakt dat Remco Kensen (39) bij de wedstrijdselectie zit voor de thuiswedstrijd tegen E&O loopt de mailbox van Aristos Amsterdam over. “Fans willen zeker zijn van een kaartje”, aldus penningmeester Kevin Vermeulen. 

Kensen, normaal gesproken teammanager bij het eerste team, maakte vorig seizoen al zijn rentree in de eredivisie tijdens het uitduel tegen Bevo HC. Morgenavond zal de 39-jarige topschutter voor het eerst op Amsterdamse bodem te bewonderen zijn in de Nederlandse eredivisie.

De wedstrijd tegen E&O start zaterdagavond eerder dan normaal. Om 19:30 uur klinkt in de Aristoshal het eerste fluitsignaal. Na de wedstrijd is er in de kantine een nieuwjaarsborrel.

Foto: Luc van Leeuwen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *