Warning: Use of undefined constant ‘widget_text’ - assumed '‘widget_text’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/4/e/aristosamsterdam.nl/httpd.www/wp-content/themes/resportsive/functions.php on line 1329 Warning: Use of undefined constant ‘do_shortcode’ - assumed '‘do_shortcode’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/4/e/aristosamsterdam.nl/httpd.www/wp-content/themes/resportsive/functions.php on line 1329 Roestenburg roept Kensen op voor thuisduel tegen E&O - Handbal Aristos Amsterdam

Roestenburg roept Kensen op voor thuisduel tegen E&O

By
Updated: januari 12, 2018

Een opvallende naam in de selectie van Maarten Roestenburg voor het duel van aanstaande zaterdag tegen Oosting/E&O. De boomlange Remco Kensen (39) is toegevoegd aan de selectie. 

Personele problemen liggen ten grondslag aan de keuze van Roestenburg. Zo kunnen de Amsterdammers niet beschikken over een aantal basiskrachten in de opbouwrij. Door Kensen op te nemen in de selectie is de Amsterdamse eredivisionist alsnog verzekerd van de nodige schotkracht uit de tweede lijn en lengte in de dekking.

Nieuwjaarsborrel
Het duel tegen E&O start aanstaande zaterdag om 19:30 uur in de Aristoshal. Na afloop van de wedstrijd is er in de kantine een nieuwjaarsborrel.

Foto: Luc van Leeuwen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *