Warning: Use of undefined constant ‘widget_text’ - assumed '‘widget_text’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/4/e/aristosamsterdam.nl/httpd.www/wp-content/themes/resportsive/functions.php on line 1329 Warning: Use of undefined constant ‘do_shortcode’ - assumed '‘do_shortcode’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/4/e/aristosamsterdam.nl/httpd.www/wp-content/themes/resportsive/functions.php on line 1329 Nieuwe aanvangstijd eredivisieduel DEF-Fire/Aristos – E&O - Handbal Aristos Amsterdam

Nieuwe aanvangstijd eredivisieduel DEF-Fire/Aristos – E&O

By
Updated: januari 10, 2018

Het eredivisieduel tussen DEF-Fire/Aristos en Oosting E&O van zaterdag 13 januari is vervroegd. In plaats van 20:45 zullen de teams het nu om 19:30 uur tegen elkaar opnemen. 

Het derde team dat het om 19:00 uur zou opnemen tegen Lacom. Deze wedstrijd is verschoven naar 21:00 uur. Voor de wedstrijd van onze heren 1 om 18:05 uur neemt ons kersverse E-Jeugdteam het op tegen Lotus.

Borrel
Na afloop van de wedstrijden is er in de Aristoskantine een nieuwjaarsborrel.

Foto: Luc van Leeuwen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *