Warning: Use of undefined constant ‘widget_text’ - assumed '‘widget_text’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/4/e/aristosamsterdam.nl/httpd.www/wp-content/themes/resportsive/functions.php on line 1329 Warning: Use of undefined constant ‘do_shortcode’ - assumed '‘do_shortcode’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/4/e/aristosamsterdam.nl/httpd.www/wp-content/themes/resportsive/functions.php on line 1329 DEF-Fire/Aristos knalt uit startblokken in 2018 - Handbal Aristos Amsterdam

DEF-Fire/Aristos 2 knalt uit startblokken in 2018

By
Updated: januari 7, 2018

Het tweede team van Aristos is 2018 goed begonnen. In de Aristoshal werd met 31 – 28 gewonnen van Havas uit Almere. 

De reserves van Aristos speelden afgelopen weekend voor het eerst onder leiding van hun nieuwe hoofdtrainer. Sicco Timmerman, die in 2013 ook al aan de club verbonden was, vervangt Marcel Essing die een tijdje afwezig is vanwege een mooi reis.

Door de overwinning vergroot Aristos de voorsprong op Havas met twee punten. Aristos staat op de 11de plaats in de hoofdklasse.

Foto: Luc van Leeuwen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *