Warning: Use of undefined constant ‘widget_text’ - assumed '‘widget_text’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/4/e/aristosamsterdam.nl/httpd.www/wp-content/themes/resportsive/functions.php on line 1329 Warning: Use of undefined constant ‘do_shortcode’ - assumed '‘do_shortcode’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/4/e/aristosamsterdam.nl/httpd.www/wp-content/themes/resportsive/functions.php on line 1329 DEF-Fire/Aristos wint 'kelderkraker' in eredivisie - Handbal Aristos Amsterdam

DEF-Fire/Aristos wint kelderkraker in eredivisie

By
Updated: november 26, 2017

DEF-Fire/Aristos is niet langer de hekkensluiter in de Nederlandse eredivisie. De ploeg van Maarten Roestenburg won zaterdagavond in eigen huis met 26 – 24 van ARBO Rotterdam. 

Hoewel Aristos bijna de gehele wedstrijd tegen een achterstand aankeek kwam een overwinning nooit echt in gevaar vindt vervangend aanvoerder Quincy Kompier; “We speelden bijzonder slecht, maar konden desondanks gewoon blijven aanhaken. Het voor mijn gevoel gewoon een kwestie van wachten tot we de voorsprong konden pakken.”

Dankzij de overwinning schuift Aristos een plaatsje op in de rangorde. De Amsterdammers staan nu op een gedeelde 9de plaats samen Venlo en Aalsmeer. Volgende week neemt Aristos het op tegen DFS Arnhem. De wedstrijd start om 20:45 uur.

Foto: Luc van Leeuwen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *