Warning: Use of undefined constant ‘widget_text’ - assumed '‘widget_text’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/4/e/aristosamsterdam.nl/httpd.www/wp-content/themes/resportsive/functions.php on line 1329 Warning: Use of undefined constant ‘do_shortcode’ - assumed '‘do_shortcode’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/4/e/aristosamsterdam.nl/httpd.www/wp-content/themes/resportsive/functions.php on line 1329 'Ik ben tevreden over de veerkracht die we getoond hebben' - Handbal Aristos Amsterdam

“Ik ben tevreden over de veerkracht die we getoond hebben”

By
Updated: oktober 22, 2017

DEF-Fire/Aristos is er afgelopen weekend niet ingeslaagd te winnen van Hellas uit Den Haag. In de Aristoshal werd het 28 – 30. 

De Amsterdammers keken vrijwel de gehele wedstrijd tegen een achterstand aan van circa twee doelpunten. In de tweede helft liep Hellas verder uit, waarbij de marge zo rond de 4 tot 5 doelpunten bleef steken. In de slotfase kroop de formatie van Maarten Roestenburg opnieuw dichterbij.

Veerkracht
“Ik tevreden over de veerkracht die we getoond hebben.” vertelt Roestenburg direct na de wedstrijd. “We waren in bepaalde fases niet bij de les waardoor Hellas kon uitlopen, maar over de hele wedstrijd ben ik zeker niet ontevreden over ons spel. Door het wegvallen van Jordie en de afwezigheid van Floris moesten we het nodige omgooien in onze aanval. Dat hebben we goed opgepakt, maar het was helaas niet voldoende om te winnen van Hellas.

Foto: Luc van Leeuwen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *