Warning: Use of undefined constant ‘widget_text’ - assumed '‘widget_text’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/4/e/aristosamsterdam.nl/httpd.www/wp-content/themes/resportsive/functions.php on line 1329 Warning: Use of undefined constant ‘do_shortcode’ - assumed '‘do_shortcode’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/4/e/aristosamsterdam.nl/httpd.www/wp-content/themes/resportsive/functions.php on line 1329 Ken van Hasselt vertrekt bij DEF-Fire/Aristos - Handbal Aristos Amsterdam - Handbal Aristos Amsterdam

Ken van Hasselt vertrekt bij DEF-Fire/Aristos

By
Updated: maart 15, 2017

De wegen van Ken van Hasselt en de herenselectie scheiden na dit seizoen. Dat hebben Ken en het bestuur afgelopen week in onderling overleg besloten. 

Een verschil van inzicht tussen Ken en de spelersgroep ligt aan zijn vertrek ten grondslag. “Ik merk dat ik als trainer continue beter wil worden en mis deze instelling bij de groep. Vooral als het gaat om trainingsopkomst en de werklust op trainen vind ik de gemiddelde inzet van de spelersgroep ondermaats. Hierdoor is het zeer lastig om als groep verder te ontwikkelen en blijf je dezelfde fouten keer op keer maken.”

Ken heeft het afgelopen seizoen een dubbelfunctie gehad binnen Aristos. Hij trainde en coachte zowel de dames- als herenselectie. Het bestuur van Aristos betreurt de keuze van Ken, maar geeft aan blij te zijn dat hij wel bij de damesselectie betrokken blijft.

Carrière
Ken kwam in het verleden als keeper uit voor onder andere V&L, BFC en FIQAS/Aalsmeer. In 2012 belandde hij via Rolf Schulte bij Aristos. In 2016 beëindigde hij zijn actieve keeperscarrière. Vervolgens nam hij als trainer/coach het stokje over van Serge Ter Horst.

Foto: Luc van Leeuwen

One Comment

  1. Pingback: Ken van Hasselt vertrekt bij DEF-Fire/Aristos - Handbal Inside

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *